Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2017. november 27. 20:51 - Kokas Bálint

A Viszkis mindent vitt! (Mozinézettség)

Az utóbbi napokban már foglalkoztam Ambrus Attilával: http://eleg007.blog.hu/2017/11/19/a_viszkis-bankrablobol_celebet, ám ezúttal csak a filmről írnék (megint), amit bátran merek mindenkinek ajánlani, hiszen nagyon is  nézhető: http://eleg007.blog.hu/2017/11/23/a_viszkis-_filmkritika

Az Antal Nimród által rendezett film, ahogy várható volt, az idei év egyik legjobb nyitányát hozta a magyar mozikba. Egy hét alatt, mintegy 65.773 mozinéző váltott rá jegyet! Ezzel olyan amerikai szuperprodukciót utasított maga mögé, mint a két hete bemutatott Az igazság ligája, vagy a legújabb King-Kong feldolgozás, még tavasszal. 

Ez az első hete a filmnek, ami remek eredmény. A magyar filmek idén virágkorukat élik a mozikban, ugyanis egyedül a Kincsem és a Pappa pia! hozott nála jobb bevételt, így első körben! A magyar csodaló  miatt, első héten 72 ezer néző vágtázott a mozikba, míg a Mamma Mia! koppintásra, 70 ezren daloltak. Tehát a 65 ezer nagyon szép szám! Jócskán fog ez még feljebb kúszni. A Kincsemet már több, mint 450 ezren látták ( az idei év legnézettebb mozifilmje lenne, de a Gru 3 ráver, több, mint 550 ezer nézővel!) a Pappa pia! pedig már 200 ezer fő felett van ( és állítólag jön majd a folytatás!). 

A Viszkisnek minden esélye megvan arra, hogy bekerüljön a 2017-es mozinézettségi Top 10-be: véleményem szerint 300 ezerig el fog jutni! Szurkolok neki, de azért a filmben látottak, senki előtt ne legyen követendő példa! 

Végezetül pedig itt egy kisfilm, hogy hogyan is készült A Viszkis: 

 

 

 

Kövesd Vérvöröst: https://www.facebook.com/vervorosblog/

Kokas Bálint

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr8813398889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása