Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2015. február 23. 17:59 - Kokas Bálint

Társ nélküli társkeresők! - Jön az Éden Hotel 3!

Megmondom őszintén, valahogy sose bírtam a társkereső műsorokat! Ne értsenek félre: melyik pasi nem élvezné azt, hogy egy rakás csaj a kegyeit keresné  és azzal kavarna akivel akar? Ha van olyan pasi, akinek erre a válasza nem az vagy meleg, vagy impotens!- Már elnézést! De fordítva is igaz: melyik lány nem élvezné, ha egy tucat csávó oda- vissza olvadozna érte? – Valljuk be: nincs ilyen! – Legalábbis én még nem találkoztam ilyennel, ha találkozok, blogot indítok róla! Esküszöm! :D – Mégis úgy vélem: az oly gyakori társkereső műsorokban, nem lehet rátalálni az IGAZI társra. -Ha szövődnek is kapcsolatok az egyértelműen a kamerának szólnak csak. Vagy ha össze is jönnek komolyabban a felek, nyakamat rá, hogy igen hamar szétmennek!

Hogy ennek mi az oka? – Kamerák előtt nem lehet igazán megismerni a másik felett.- Tudjuk, hogy ott a legtöbben, csak (meg)játszák magukat. És igazából egy adott felhozatalból választod ki a párod, iszonyatosan gyorsan, szinte már meggondolatlanul. Mert ez a lényege ezeknek a műsoroknak: gyorsan csajozz be, vagy pasizz be, mutass valamit a népnek oszt cső! Ez pedig csak felszínesség! Semmi romantika, semmi valódi kedvesség. Pedig egy nőnek még ma is fontosak ezek az "apróságok". – Tényleg nem akarok álszent lenni, az ember belefut ilyen felszínes szerelembe, szerelmi kalandokba, amivel nincs is baj! – Csak azt mondom, hogy igazán tartós, komoly kapcsolatot a társkereső műsoroktól nem szabad remélni! Az ilyen " mondvacsinált jöjjünk össze" műsoroknál valahogy egy nagyon lényeges dolog hiányzik: a szereplők csak összekaparnak valami szőke cicababát, de igazából fogalmuk sincsen, hogy mi van annak a másik emberben a lelkében!- Pedig, ha valaki tényleg komoly kapcsolatot keres valaki, akkor ez elengedhetetlen! Jó, én is zúgtam már bele lányba két másodperc alatt, mert jól nézett ki, de ezek a belezúgások nagyon hamar kizúgások is lettek. Egy idő után rá jössz, hogy nem érdekel a külseje, hogy gazdag e, stb. Hanem egy a lényeg: hogy mi van ott legbelül. - Sajnos, vagy nem sajnos, az ilyen típusú műsorok pontosan ezt a bensőséges dolgokat ölik meg. Társ nélküli társkeresők...- Nem vagyok se konzerv, se prűd, de ha már valaki komoly társat megy választani, vagy társat akar, ne csak hetekre tervezzen már!  Vagy átfogalmazva: biztos, hogy nem egy Éden Hotelben szerű showban fogok találkozni álmaim asszonyával, és nem is vágynék rá!- Bocsánat, ha megint túl szubjektív vagyok.

eden.jpg

Nem azt akarom kinyögni, hogy elítélem a társkereső műsorokat ( mert már csak azért is megnézem őket!) de sose vallottam azt az elvet, hogy ott ténylegesen párra lehet leni. – Kicsit paradoxon is, hogy a társkereső műsorok így – mondhatni- nem is töltik be valódi funkciójukat. Ha van olyan nekik, egyáltalán!

Cikkem apropója, a ma induló Éden Hotel 3, mely a Tv2 tavaszi nagy dobása szeretne lenni. - Ne higgyék azt, hogy csórikámnak taccson van a szerelmi élete, vagy hat emeletnyit csalódott és így akarok bosszút állni a világon. Nem erről van szó! – Csak annyiról, hogy mától 14 héten át, minden hétköznap 20:20-tól ismét bulizós, pasizós, csajozós, szexre éhes fiatalok lepik el a Tv2 képernyőjét ( na meg persze a SuperTv2-ét is)!

De az ez a műsor tulajdonképpen nem is feltétlenül a szerelemre találásról szól, hanem a taktikáról. Hétről hétre kiesik az, akinek nem sikerült párra találnia. Egy erős szövetségest kell leni, akiben megbíznak és együtt menetelnek el a fináléig!

A műsort Costa Ricán vették fel, 20 fiatal élvezheti a gyönyörű napsütést és az oltári luxust. Na meg persze Berki Krisztiánt! – Mivel követtem annyira anno az Édes Életet, az ő „munkásságáról” nem tudok érdemben nyilatkozni. – Mivel azonban a Tv2 húzós arca lett, nem volt rossz ötlet bevetni őt. – A korábbi Visat 3-as verziót Horváth Éva vezette. – A csatorna közleményben erősítette meg azt, hogy az eddigiektől eltérőbb, (pikánsabb) Éden Hotelt szeretnének, szerettek volna, tehát egyértelmű volt a műsorvezető cseréje! - Most már csak reménykedhetnek abban, hogy nézettségben nem lesz bukta. Ha igen: nagyon megszívták! – Halkan súgom meg, hogy a Tényekig őket nézik többen, ám aztán – az esti legkiemelkedőbb főműsoridőben- nagyon szétveri őket az RTL KLUB . Ritka amikor nem.

 

Lájkold a blogot:

https://www.facebook.com/profile.php?id=597107567077388&ref=ts&fref=ts

Kép forrása: http://www.nlcafe.hu/sztarok/20150213/eden-hotel-berki-krisztian-tv2-bemutatas/

Kokas Bálint

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr567209161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chubbie 2015.03.14. 20:54:40

Ez nem egy társkereső...legalább is a szó gyakran használt értelmében nem...kemény bizalom és taktikai játék, nem könnyű, és bizony megmutatja, hogy az emberk milyen genyák tudnak lenni... Alapvetően olyan játék, hogy egyedül nem tudod végigvinni, de csak egyedül nyerhetsz és ott van a legnagyobb szükség a bizalmatlanságra, ahol végül csak a bizalom segíthet...Ha túl erős vagy, akkor véged, ha túl gyenge akkor tuti véged...és talán itt a legkiszámíthatatlanabb, hogy mikor mi fog történni...
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása