Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2018. október 24. 11:17 - Kokas Bálint

ÉRTEM!-Blog: vagyis indul a "Vérvörös Blog 2"!

Nagyon rövid leszek! Régóta gondolkodom azon, hogy új blogot kell indítanom! Nem azért, mert a Vérvörös Blog nem megy jól és megérett a pusztulásra, hanem mert egyszerűen rendszerezni szeretném a cikkeimet. Ez a blog szépen megy ( erről itt van egy kis beszámoló: https://eleg007.blog.hu/2018/10/14/vervoros_blog-_az_olvasottsagrol_plusz_egy_uj_tortenetrol)

Viszont:tematikus blogot szeretnék. Erre a blogra már rengeteg minden felkerült: komoly témák, erős politikai töltetű cikkek, szórakoztató cikkek, filmkritikák, ajánlók, versek és ugye itt olvasható a Vérvörös regény első részének vázlata is. Most érzem úgy, hogy változtatnom kell! A Vérvörös Blog természetesen nem szűnne meg, azonban átalakulna egy amolyan szórakoztató bloggá! Ide jönnének az úgymond szórakoztató kategóriába tartozó cikkek: tévé, filmek, sorozatok, versek, valamint ide érkezik majd a Vérvörös 2, és az új regény, a Megérzés vázlata is (a Megérzésen jelenleg dolgozok,nem szeretnék még most róla beszélni!).

Új blogom neve pedig ÉRTEM! Blog lesz, melyre érkeznének a komoly, mindennapjainkat meghatározó témájú cikkek: politika, civil ügyek, országunk jelenlegi helyzetéről szóló beszámolók!

Nem mondom, hogy könnyű lesz két blogot üzemeltetni - hiszen elég hanyag vagyok a jelenlegi bloggal is- de minden átláthatóbb lesz!

Az ÉRTEM! Blogot még a héten szeretném elstartoltatni, és bízom benne, hogy hasonlóan Vérvöröshöz, az is sikeres lesz!

Köszönöm, hogy olvastok! Szép napot! :)  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr2914251029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása