Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2019. január 12. 12:52 - Kokas Bálint

A Tanár- Indul a 2. évad!

Nem az X-faktor helyett szünetre küldött sorozat A mi kis falunk, hanem a A Tanár folytatódik  2019- január 12.-étől (azaz mától), szombatonként az RTL KLUB képernyőjén, este nyolc órától! A Nagy Ervin ( Kincsem, Kaméleon)  főszereplésével készülő sorozatról már itt írtam:  https://eleg007.blog.hu/2018/05/20/a_tanar_evadkritika, nem szeretnék semmit se túlragozni. A tavaly március végén induló sorozat érdekessége az, hogy olyan valós, iskolai problémákat ( tanár-diák kapcsolat, szülő-gyermek viszony, korai terhesség)  dolgoz fel, amik sajnos ma már igen gyakoriak! Nagyon remélem, hogy az új évad követni fogja elődje nyomdokait, nem siklik ki valami teljesen másik irányba. 

Változások azonban így is lesznek! Az egyik (talán a legnagyobb), hogy Nagy Ervin női partnere ebben az évadban nem  Urbankovics Júlia, hanem Trokán Nóra lesz!  A többi (fő)szereplő marad. Még tavaly az első évad nyolc részes volt, a második ezúttal tíz epizódosra dagadt. Ha minden héten adja a csatorna, március közepéig műsoron lesz! Gyanítom, hogy utána folytatódik A mi kis falunk is!

Ma este, 20 óra-RTL KLUB...vagy később online! :D Itt láthatóak a sorozat ajánlói egy videóban! Frappánsak, azt kell mondjam! :D 

 

Vérvörös Blog a Facebookon is: https://www.facebook.com/vervorosblog/

Kokas Bálint 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr2214557840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása