Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2018. július 30. 20:02 - Kokas Bálint

KönyvMÁNIA 3. rész: W. Bruce Cameron: Egy kutya négy élete

Az előző rész, itt olvasható: 

https://eleg007.blog.hu/2018/06/03/konyvmania_2_resz-_tom_bale_kapd_el_ha_tudod

Na! Egy kicsit talán kevesebbet olvasok, mert hétezer fele vagyok, de azért nem álltam le, ezzel a mániámmal. Tény az is, hogy ezt a rovatot, egy kicsit elhanyagoltam. De igyekszem behozni a lemaradást! 

Az egy kutya négy élete, nagyon szerethető, különleges könyv, film. Azoknak is élmény lehet, akik nem feltétlenül, nagy állatbarátok. Bevallom őszintén, félek a kutyáktól sajnos, de ez a könyv nagyon megható, szép! 2010-ben írt regényből tavaly készült film, érthető módon ez dobta meg a könyv sikerét is. Nem is szeretnék sokat írni feleslegesen, ez csak egy kedvcsináló cikk(sorozat).

A történet szerint egy kutya miután meghal, más alakban, más  küldetéstudattal, új környezetben, mindig visszatér a mi világunkba. Az emlékeit nem veszti el, emiatt pedig egy kérdés végig ott motoszkál benne: mi az ő küldetése? Elgondolkodtató, hiszen ezt a kérdést, mi kétlábúak is, milliószor feltesszük magunkban, nem ?  

Íme a film ismertetője. Előbb elolvasni, aztán megnézni. Bízzatok bennem, ezt megéri! :) 

Értékelés: 10/10

 

 

Vérvörös Blog, lájk: https://www.facebook.com/vervorosblog/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr4814151725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása