Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2018. június 03. 22:16 - Kokas Bálint

KönyvMÁNIA 2. rész- Tom Bale: Kapd el, ha tudod

Fúúúú, na EZ ISZONYATOSAN JÓÓÓ Krimi! Nem akarok minden könyvről áradozni, szeretnék korrekt véleményt alkotni. Nem tehetek róla, hogy az előző bejegyzésben is, egy 10/10-es könyvbe botlottam.  (itt: http://eleg007.blog.hu/2018/05/27/konyvmania_1_resz_fiona_cummins_eljon) .

Éljen soká a könyvtárunk, ahonnan kivettem ezt! :) 

Képtalálat a következőre: „kapd el ha tudod”

 

A Kapd el, ha tudod sodró lendületű, feszült tempójú regény. Nem akarok sablonokat írni: csakúgy, mint az "Eljön"-t,  ezt is egy hétvége alatt végeztem ki (péntektől vasárnapig, igaz sokat vonatoztam, ahol mást nem tudtam csinálni, csak olvasni!). Fontos, hogy 16 éven aluliaknak nem ajánlott, ez se! Amiben viszont biztos vagyok az az, hogy ezt se fogja letenni az, aki elkezdi!  Nincs folytatása.

 

Bővebb infót, itt találtok róla: https://www.libri.hu/konyv/tom_bale.kapd-el-ha-tudod.html

Sajnálom, hogy most csak ennyi írtam erről a könyvről. Nem ezt érdemli. Nekem viszont túl sűrű hetem volt, és jelenleg ennyit tudtam magamból kisajtolni.

 

Kép forrása: https://moly.hu/konyvek/tom-bale-kapd-el-ha-tudod

Lájkold a blogot: https://www.facebook.com/vervorosblog/

 

Kokas Bálint 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr114021600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása