Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2018. november 30. 16:32 - Kokas Bálint

Szulejmán: Ekkor ér véget a sorozat!

Öt éve letaszíthatatlan az RTL KLUB szerda esti trónjáról a Szulejmán című török sorozat.2013 január 9.-án milliós nézettséggel indult, de az állandó időpont változások miatt, mostanra jócskán megcsappant a tábora. A sorozat a szerda esték zászlója volt, ugyanis, indulása óta, gyakorlatilag hétről-hétre adták. Csak akkor nem volt, ha ünnepi műsorrendre váltott a csatorna, vagy 2014-ben a visszatérő Celeb vagyok, ments ki innen száműzte hat hétre! Ami nagy népharagot is váltott ki a nézőkből, hiszen megindult egy petició is, hogy azonnal térjen vissza a képernyőre! 

Most azonban szomorú hírem van a Szulejmán rajongóknak! A veterán széria, 2018.12. 12.-én, 22: 50-től  hazánkban is véget ér! Törökországban 2011 január elején mutatkozott be a szultán, és háremcsapata és 2014 júniusában köszöntek el. Ott azonban egy epizód, círka másfél óra, így érthető, hogy hamarabb ledarálták. Hazánkban feldarabolva adta a részeket a legnézettebb kereskedelmi csatorna, ezért tartott ilyen végtelenül hosszúnak! Magyar számítás szerint, összesen 305 rész készült belőle. 

Kíváncsi leszek, milyen széria érkezik helyette, megkockáztatok egy újabb török etapot. Délutánonként amúgy is jól fut az Elif című, szintén több száz részes, török sorozat.  

 

Lájkold a Vérvörös Blogot: 

https://www.facebook.com/vervorosblog/

Kép forrása: https://24.hu/kultura/2015/11/02/minden-nap-lesz-szulejman-az-rtl-en/

Lájkold a társadalmi, hétköznapi ügyekkel foglalkozó blogom! ÉRTEM BLOG : 

https://www.facebook.com/%C3%89RTEM-Blog-175455986723431/?modal=admin_todo_tour

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr3914406322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása