Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2018. december 04. 21:27 - Kokas Bálint

Deadpool karácsonyra, avagy viszlát Kevin?

Azt már megszokhattuk Hollywoodtól, hogy a kaszasikerekről, annyi bőrt nyúz le, amennyit csak tud, függetlenül attól, hogy az árt e az előző részeknek, vagy nem. Az sem újdonság, hogy (főleg) animációs filmek kapjanak különálló, húszperces kisfilmet, melyben a szereplő(k) egy –egy életeseményét, ünnepét mesélik el. Ilyen például a Shrekből az angyal, a Jégkorszak- Húsvéti küldetés, vagy a Jégvarázsból megismert, Olaf karácsonyi kalandja.  Ez eddig a bevett forma, rendben is van ez így. De most olyat jelentettek be, amitől kábé lefordultam a székről: jön a szabad szájú, provokatív Deadpool, karácsonyi kalandja is!

Nem nagyon hiszem, hogy a 2016-ban megismert, kissé különc Marvel szuperhőst be kéne mutatni a mai fiataloknak: ez az a film, ahol a főhős, egy egoista, bunkó. Ez az a film, ami merőben új megközelítésbe vitte az eddigi Marvel darabokat. Már az első percben odaszögez minket a fotelbe a főhős dumája és annyira provokatív, hogy csak rajongani lehet érte. Ryan Reynoldsot ez a film emelte újra a nagy színészek sorába: remekül alakítja a maszkos fazont. Annyira jól, hogy azóta idén már ki is jött a 2. rész is…most pedig, Kevin babérjaira tér: ezúttal vele karácsonyozhatunk. Hogy miért? A válasz egyértelmű: olyan kasszát robbantott már az első rész is (734 millió!),  hogy 21st Century Fox ki akar hozni egy Deadpool karácsonyi verziót is, tekintve, hogy a filmekre nem engedtek be kisgyerekeket, a magas korhatár karika miatt. Abba most ne menjünk bele, hogy neten már bárki láthatta a filmet….

Képtalálat a következőre: „deadpool karácsony”

Elsőre így elég furán hangzik egy ilyen karácsonyi verzió, ám valljuk be: a szeretet csodákra képes…szóval még Deadpool se reménytelen, hátha erre az ünnepre meg tud lágyulni a szíve. Én kíváncsi leszek rá, bár nem kéne sűrűn vele ezt eljátszani. Őt úgy szeretjük, amilyen és kész. Az édi-bédi stílus, valahogy nem áll jól neki, nem?

Már csak egy kérdésem van: ezután fog jönni a családi Texasi láncfűrészes vagy a Karácsonyi Hannibal is?

 Lájkold a blogot: 

https://www.facebook.com/search/top/?q=V%C3%A9rv%C3%B6r%C3%B6s%20Blog&epa=SEARCH_BOX

Kép forrása: 

http://player.hu/kult/karacsonyi-deadpool-film-erkezik-meg-iden/

Kokas Bálint

Szólj hozzá!
· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr7314431686

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása