Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2015. szeptember 09. 17:48 - Kokas Bálint

Vigyél el!- Egy óra vinnyogás+ Mr. Tökéletes

Semmi bajom a társkereső műsorokkal, oké? Azon kívül, hogy  egyrészt sose hittem ebben a „ tévében megtalálom a szerelmem első látásra, és de happy leszek” dologban. Másrészt: sokan sejtik  remélem, hogy egy műsornak előre megírt forgatókönyve van ( előre gyártott poénok, beszólások, grimaszok, botrányok) ergo: már ki lehet zárni azt, hogy most látom meg először a nagy Őt, és bumm! AZONNAL beleszeretek! De most mondtam el: szó  sincs AZONNAL-ról! – Innentől kezdve hiteltelenné válik az egész! – És nem azért írom, mert én amúgy nagyon szabálykövető lennék, sem azért, mert női ideálom van! Nem vagyok az a merev szabálykövető, és női ideálom abszolút nincs! – Mondjuk egy ilyen műsor nem hiszem, hogy a hű, de mély kapcsolatok kiépítésére épít! – Első látásra minden okés: kicsit belezúgsz, kicsit elmész vele randira, aztán szevasz. Ennyi volt! Hosszú távon nagyon kevés az egyetlen pillantás szindróma! Bár kinek hogy…

Mindezek ellenére elég vegyesek az érzelmeim az Rtl Klub vadonatúj randishowjával, a Vigyél ellel! (Take out me)  kapcsolatban! Nem tudom százszázalékosan elítélni a műsort ( és nem a harminc csaj győzött meg) de fan klubbot se nyitnék miatta! -Licensz műsorról van szó, ami annyit jelent, hogy a csatorna megvette a műsor vetítési jogait, és magyarosította. – Ez önmagában nem baj, hisz a kereskedelmi csatornákon futó műsorok 80% -a kábé ilyen „ múlttal bír”. Ami már nagyobb gond, az a műség! ( Művigyor, több liter nyál, és igazi érzelmek kizárva! Az „értelmes” párbeszédeket meg se merem említeni!)   Valahogy túlságosan érződik rajta ez a mesterkéltség! Kevés benne a természetes elem! – Szubjektív vagyok, lehet velem vitatkozni, mindenesetre egy idő után kissé unalmassá vált számomra! –  Holott külföldön óriási sikere van a shownak! – Nálunk a tévénézők mintegy 20%-a (Több, mint 700. ezer ember)  figyelte az első adást szeptember 5.-én…ami azért annyira nem fényes, de nem is olyan rossz. – Csak halkan hozzáteszem, hogy egy X-faktor nyitóadás simán hozott volna egymillió felett!

Nem azért írom ezt, mert egy nagyon trágya műsorról lenne szó! Ettől függetlenül még nézhető a műsor!

vigyel.jpg

Jut eszembe! Nem mindenki látta a műsort! – Na igen, először  be kellett volna mutatnom, hogy értsétek mi a francról gagyogok itt félórája! Ha nem láttad, tényleg ne haragudj, ha láttad: Nyomd ki! :D

Szóval a lényeg a következő: harminc különböző karakterű csaj ( meglepő módon van közöttük elég normálisnak tűnő is) áll egy nyomógombos pultnál és várja Mr.  Igazit! Aki be is jön a stúdióba, vált pár szót a Szerelemdoktor műsorvezetővel, vagyis Istenes Bencével, aztán átadja magát a csajoknak, egyre több infót osztva meg velük. Miközben a leendő férj alaposan bemutatkozik a csajok eldöntik, hogy akarják e az úriembert, szimpatikus e nekik, avagy sem! A nyomógombsegítségével a lányok értékelnek! Ha szimpi akkor nem nyomnak gombot, ha nem , akkor érvényesül a műsor egyik szlogenje: „ Ha nem szimpi nyomd ki!” (Mondhatnánk, hogy  nyald ki, de hát ugye..khm…khm!) ). - Minél több csajnak szimpi a srác, annál jobb. – Ugyanis Don Juanunk annál több csaj közül tud választani egyet! Azt az egyet, akivel elmennek egy ferge.. (most figyelj!) fergeteges randira, Cupido Beachre!

Összességében egy lightos, fiatalos műsort kaptunk, de kétlem, hogy hosszú életű lesz! De csak idén ősszel 11 új műsort készít az Rtl társaság, nyilván van ami siker lesz, van ami kevésbé! – Ez benne van a pakliban!

És még valami, lányok: látjátok milyen könnyű bepasizni? Semmi nem kell hozzá, csak egy óra nyávogás, egy ország előtt! De nem megéri! - Mondanám, hogy de, ám mivel nem vagyok meleg, inkább csak elköszönök! 

Kép forrása: https://www.google.hu/search?q=Vigy%C3%A9l+el!&biw=1366&bih=635&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIg_ThiqTqxwIVy8AUCh3QmwBp#imgrc=inax2xnA-2HYDM%3A 

Kokas Bálint

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr477773360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása