Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2017. január 14. 21:17 - Kokas Bálint

Zabálj kézzel!-EZ ÍGY RENDBEN IS VAN!

Mindig rájövök, hogy vicces országban élünk. Vagy: tragi...KUSSban? Igen, valószínűleg, csöndben kéne maradnom most is, mert már  megint érzékeny témáról szeretnék írni. Érzékeny téma?? Valójában, csak azt írom le, ami az igazság: más kérdés az, hogy nagyon sok ember, képtelen ezzel szembe nézni! Nem haragszom én rájuk, de valljuk be: nagyon sok ember úgy tesz, mintha nem is ebben az országban élne! Lehetséges, hogy ők csinálják jól, mert szépnek látnak valamit...valamit, ami amúgy egy jó nagy darab kaki. Viszont én, és azok, akik észreveszik a kakit, meg csak szenvedünk. Mert - képzeljétek el- akárhova megyünk, csak kakikat látunk. És ezt látni non-stop...nagyon nem jó! Már majdnem azt mondtam, hogy kurvaszar, de nem! Semmi sem kurvaszar itt!!

Magyarországon minden nagyon nagy rendben van, tehát azoknak van igaza, akik bálványozzák honatyáinkat! 

Nézzük az egészségügyet! A dolgozók napi 48 órát dolgoznak, szinte semmit se kapnak, és úgy kiégnek, hogy már semmi életük sincsen! Ez az alapprobléma. Ebből kifolyólag, kicsit se érdekli őket, hogy a beteg megdöglik e, vagy sem!  Persze, ha plusz pénzt kapnak, van rá remény, hogy ESETLEG nem romlik annyira az állapotuk a kórházban, hogy miután hazaengedik őket, 2 nap után meghalnak! Nem egy esetet hallottam mostanában, ami arról szólt, hogy a kórházban félrekezelték, nem foglalkoztak vele, és rosszabbul lett! -Tisztelet a kivételnek!! Fizetésük felét, természetesen otthagyták. DE EZ ÍGY RENDBEN VAN!

Nézzük az oktatást! A tanárokat szintén túlterhelik. A fizetésük gyakorlatilag nulla! Ugyanaz a kiindulási helyzet, mint az egészségügyben! Ki a franc akar így foglalkozni a sok hülyegyerekkel? Főleg úgy, hogy ma már nem a tanár fegyelmezi a diákot, hanem fordítva! Kivételek itt is vannak, bőven! Szóval, ha egy nagyon jó tanuló kislány továbbtanulásra adja a fürtjeit, nem elég az, hogy jó jegyeket szerzet, eminens tanuló volt! NEM! Végezzen önkéntes munkát, tegyen le emelt szintű érettségit...és ha 120 pontból 130-at elér, akkor sem biztos, hogy felveszik az általa kiválasztott szakra! Vagy, ha felveszik mégis, úgy túlterhelik bizonyos szakokon őket, hogy már azt is megbánta, hogy megszületett! Nem beszélve arról, hogy ma már elengedhetetlen az internet a felsőoktatásban tanuló diák számára ( prezentációk, Neptun rendszer), szóval ha: okos, jól tanul, de tegyük fel nincs internet otthon, akkor is megdögölhet!  DE EZ ÍGY NAGYON RENDBEN VAN! 

Ha sikeresen végzete tanulmányait, akkor már mehet dolgozni! Más kérdés, hogy a fiatalok háromnegyede nem tud elhelyezkedni, mert 1. arra hivatkoznak, hogy képzetlen 2. Úgy felemelték a nyugdíjkorhatárt, hogy kihalásos alapon kapna csak valamit! Vagy: mehet esetleg egy gyárba dolgozni, vagy valamiféle ügyintézőnek,értékesítőnek, ahol kihajtják belőle a szuszt is, és jutalék alapon odadobnak neki valamit! DE EZ ÍGY RENDBEN IS VAN!

Eközben honatyáink "keményen dolgoznak". Az egyik repülővel megy dolgozni, a másik mindent megtesz, hogy szétlopja az országot, a harmadik nem tudom hányadik vállalatát nyitja...De mi választottuk ezt! Vagyis én nem! A FIDESZ támogatottsága 30% körül van....és azzal uralkodnak! A 70% meg semmit nem ér: 1. nincs kire szavazni. 2. mindenki be van szarva és tűr 3. mindenki leszar már mindent, ugyanis ebben az országban, már évek óta haldoklik minden. Ó, basszus...kimondtam, hogy szar....baszdmeg! Nem akartam...tényleg! Tényleg!  Azoknak van igazuk, akik bálványoznak, és itt MINDEN RENDBEN VAN, tehát nekem semmi okom itt kritizálni, fröcsögni, baszdmegolni. Bocsánat!

És az is rendben van, hogy a Miniszter úr, kézzel eszik! Nem számít, hogy alapvető illemtan szerint, NEM ESZÜNK KÉZZEL, főleg nem egy étteremben! Kit érdekel, hogy Ő képvisel egy országot?  Ha kézzel akar enni, egyen úgy! Nem baj, hogy egy nemzetet képvisel! Hogy minket képvisel! Nem baj, mert otthon Marika néni is kézzel eszi azt a nyomorult uborkát! Igaz, hogy Marika néniből van vagy nyolcezer és nem nem Marika néni a miniszterelnök ( ha ő lenne, valószínűleg nem lenne nem enne kézzel), nyugodtan ehet a Miniszter Úr is kézzel! 

orban_porkolt.jpg

Semmin nem lepődök meg. Ebben az országban MINDEN RENDBEN VAN! 

Nem is írok semmit inkább már semmit.

Bárki zabáljon csak bármit kézzel, nyugodtan kakáljunk egymás háza elé...okádjuk le a másikat. Nem baj! EZ ÍGY RENDBEN IS VAN!

 

További cikkek a Vérvörös Blogon, lájk: https://www.facebook.com/vervorosblog/?fref=ts

Kép forrása: http://b1.blog.hu/2016/11/28/a_hagymat_is_hagymaval_eszi_orban_viktor?token=ae222afa8c57640e907c64f5fbd17048

Kokas Bálint 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr912126165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása