Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2013. december 28. 22:02 - Kokas Bálint

Karácsony Kevin nélkül....

Nem tudom ki hogy van vele, de semmi ünnephangulat nem ragadt rám az idén. Lehet a hó hiányzott volna, lehet én fásultam meg, vagy lehet hogy a közelgő vizsgaidőszak rontotta el a hangulatom, de az tény, hogy nem töltötte be lelkemet az ünnep. - Még azt se tudom mondani, hogy a Reszkessetek betörők hiányoltam...Oké! Egy kicsit hiányoltam....Sokan olvasták -gondolom-, hogy a petició indult a facen,hogy azonnal adják le az amúgy idén 26-szor leadott karácsonyi filmet. - Az év folyamán az RTL kábelcsatornái számtalanszor vetítették, de úgy látszik a népnek ez nem volt elég: Idén még adják le huszonhetedjére is! Mondjuk kíváncsi lennék, hogy van e olyan fan, aki mindig megnézte, akárhányszor leadták? Vagy: hol az égbe volt akkor amikor ép ment? miért most hisztizik hogy nincs? - kérdezhetnénk fanyalogva. És felvetődik a kérdés: Tényleg annyira kell az a film karácsonykor, vagy csak mi vagyunk olyanok, hogy az ezerszer leadott filmhez vonatkozunk és nem tudjuk az újat befogadni?

kep-2.jpg

Megmondom őszintén: meg tudom érteni azokat az embereket, akik felháborodtak ez ügy kapcsán. Én is hiányoltam a kínálatból, bár ott az internet. -Amúgy se tévében nézek filmet. De! A karácsonynak vannak bizonyos feelingjei,amitől tényleg ünnep az ünnep. Leszámítva, hogy szeretet, együtt a család, béke, stb...vannak elengedhetetlen kellékek: hó, mákos bejgli, és karácsonyi filmdömping. Olyan mint a Grincs, Télapu, na meg a Reszkessetek betörők....Na jó visszaolvasva ezt a mondatot kicsit olyan érzésem van, hogy " Ennek a gyereknek is csak attól ünnep az ünnep, hogy más a tv műsor"  :D :D- Ne értsenek félre, csak próbálom megérteni a lázadók nézőpontját. Szóval: megszoktuk már a kis Kevint karácsonykor, most meg nélküle kellett ünnepelnünk. Viszont volt helyette Shrek és kaptunk jó pár adag Jenifer Lopez filmet ( Mint a kámfor, Anyád napja, Szeretném, ha szeretnél), be kellett érnünk velük. Megjegyezném, hogy J.Lo.  filmjei egész jók. Lehet, hogy pocsék ízlésre vall, de én bírom! Az pedig, hogy -hát valljuk be-  nagyon is jól néz ki, pluszpont. - Idén újítani akart az RTL, hát részben jött össze neki.- Érdekesség, hogy 2012-ben a film az év legnézettebb filmje lett.  A csatorna programigazgatóját is meglepte a lázadás: "Eddig az volt a baj, hogy mindig leadjuk, most meg baj, hogy nem adjuk"- nyilatkozta. 2014- ben biztosan többször is képernyőn lesz. Úgyhogy lehet örülni.

De megértem azt az oldalt is, akiknek már mindenük tele van azzal, hogy évente Kevint adják, most pedig furcsa arckifejezéssel bámulnak azokra, akik toporzékolnak. Annyira ők sem örülhettek: ismét csak ismétlésekből állt nagyrészt a karácsony. Szóval: van lehetőségük megnézni huszadjára is az Éjszaka a múzeumban című filmet. Hát nem jó? - Legalább meg tudják figyelni, hogy van e benne valami baki, vagy sem...

Lassan befejezem.Még annyit tennék hozzá, hogy azért valahol nem baj, hogy az emberek egy részének ez a legnagyobb problémája. Hiszen amíg azon háborog, hogy miért nincs ez, vagy az a tévében, addig nem foglalkozik életének súlyosabb problémáival: hitelek, kifizetetlen gázszámla, és addig se szidja senki a politikát és nem rágja magát azon, hogy milyen jövő vár ránk. Azt hiszem, kellenek ezek az össznépi lázadások. Ezek jók, figyelemelterelők. Míg ezen háborognak, nem kell félnünk. Hacsak nem tör ki zavargás az RTL székháza előtt.

Boldog új évet kívánok mindenkinek. Valahogy mindenki próbálja túlélni a szilvesztert, aztán csapjunk újult erővel 2014- be! :)

A kép forrása: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://mozicsillag.cc/img_movie_covers/reszkessetek-betoro-k--1990-online_4.jpg&imgrefurl=http://mozicsillag.cc/film/reszkessetek-betoro-k--1990-online&h=400&w=292&tbnid=Ag9GkNBMyH1drM:&tbnh=186&tbnw=135&usg=__CG2bDSfnAswcc5aFEGgDHBPTB2k=&docid=ZLZfLlYi_S-RlM&itg=1

Lájkold a blogot, itt: https://www.facebook.com/eleg007?ref=ts&fref=ts

K.B.

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr575714764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása