Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2014. december 01. 20:44 - Kokas Bálint

Megerőszakollak: „Élvezed, és kussolsz, ribanc!”

images33.jpg

Csak most tudtam meg, hogy tulajdonképpen bármelyik nőt megerőszakolhatnám, nyílt utcán úgy, hogy ne csak én legyek a felelős, hanem azt is felelősségre vonják, akit én megerőszakoltam! – Legalábbis a Baranya Megyei Rendőrkapitányság nemrég bűnmegelőzési célzattal készült három videója szerint.   Ha pedig most itt tartunk, gyakorlatilag öt év múlva az összes nőt szex rabszolgának használhatnánk? Vagy mi a szar?? Sőt! Mért nem szólítják fel a lányokat, hogy élvezed és kussolsz, ribanc!

A videókon három fiatal csaj bulizni készül, akik már otthon elkezdik az ivászatot. - Meglehetősen lenge öltözetben. Majd a második videóban már fiúkkal isznak, a harmadikban pedig „tánc” után (ami gyakorlatilag egy pettinggel is felér!) kimennek (vagyis inkább kitántorognak) a szabadba, levegőzni. És ott az egyik fiú kihasználja az alkalmat és lecsap az egyik lányra. – A videó üzenete szerint ezt azért tehette meg, mert túlságosan kihívóan öltözködött. Vagyis: kurvás volt. A videók végén ott a fülbemászó üzenet a „Tehetsz róla, tehetsz ellene”.

Értem én, hogy a mai tinik eléggé…hát hogy mondjam? Eléggé kontroll vesztettek tudnak lenni. – Főleg egy buliban! Mert körülbelül így nézz ki a péntek esti mókázás, számukra: alapozás nyolctól, aztán már tíz órára picsa készen vannak, éjfélre pedig már három férfi előtt térdepelnek és eci-pecit játszanak, hogy melyik f.szt kapják be először! – Túlzás nélkül, komolyan mondom: ez megy! Persze vannak kivételek (tisztelet is nekik), de ma ez lett a trend. Ja és a legviccesebb: még csak 13-15 év közöttiekről beszélünk! Hát a pofámról helyettük ég le az enyémről a bőr! Hol volta én ennyi évesen? Hát biztos, hogy nem merev részegen fetrengtem valami lebújban . – Na, az ilyen esetekre valóban jogosnak érzem azt a „ Tehetsz róla, tehetsz ellene” mondatott. Mert az a full részeg csaj, igenis jobban vigyázhatott volna magára. Mondjuk a támadót semmi nem menti fel az elől, hogy megerőszakolt egy védtelen lányt…

images_4.jpg

Ezzel a „Tehetsz róla, tehetsz ellene” mondattal az a bajom, hogy sértik vele azokat, akik TÉNYLEG nem tehetnek róla, és TÉNYLEG nem tehetnek ellene. Nem egy ismerősöm van, akit nyílt utcán, vagy családon belül erőszakoltak meg. – Nem voltak se részegek, se kurvásak! Velük mi a helyzet? Őket ki fogja megvédeni? – Azonkívül, hogy hónapokig hánynak a saját tükörképüktől, vagy rettegnek, hogy az a perverz rohadt állat visszatér! Őket ki védi meg? – Amúgy is, mire a sértett elmeri mondani, hogy megerőszakolták, már semmi sem bizonyítható! – Na és mért nem mondja el, tisztelt rendőrség? Mert a lelkét gyalázták meg. Mert megbecstelenítették, mert…mert rohadtul be van szarva! Tudják: a félelem nagy úr!

Arról már nem is beszélve, hogy a rendőrség semmit nem tesz addig, míg gyakorlatilag vér nem folyik a családban. Jó, semmit nem tesz: megbüntetnek a zebrán, ha átmegyek rajta bicajjal, ez igaz.Szóval: nagyon nem fair ez a videó! Minden leírt és kimondott szót, hatezerszer kéne átgondolni! A múlthéten egyébként, több százan tüntettek is Budapesten, egyrészt emiatt.

(Kis reklám: Jövő héten folytatódik  online regényem a Vérvörös- Az utolsók, már a negyedik fejezettel. Itt visszaolvasható, mi minden történt eddig: http://eleg007.blog.hu/2014/11/30/vervoros-_az_utolsok_harmadik_fejezet_fejezet)

 

Lájkold a blogot itt: https://www.facebook.com/eleg007?ref=ts&fref=ts

Kokas Bálint

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr266949847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása