Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2015. március 18. 17:13 - Kokas Bálint

Szarból várat!- Kö(s)zmédia, így szeretlek!

Hűha. Megint nagyon rég írtam cikket, kezd is elvonási tünetem lenni. Úgyhogy Vérvöröst picit pihentetjük…rá is vér a leányzóra! Ugorjuk át azt a részt, hogy hogy vagyok: megvagyok, köszönöm. Tavasz van, napsütés…semmi nem rontja el a kedvem! Kivéve, ez a közmédiás átalakulás…az viszont felfűti az agyvizem, rendesen! Komolyan: valaki elmagyarázná, hogy mi értelme volt így galyra vágni egy több, mint félszáz éves csatornát??? Esküszöm, hogy inkább háromszor átmegyek lányba, minthogy ezt kellő racionális gondolkodással el tudjam fogadni!!! Miért kellett az M1-nek nemzeti hírcsatornává…párdon, nemzeti propaganda csatornává vállnia? Kinek hiányzik napi 20 óra híradó? Vagy, ha van ilyen ember, az nézze a HírTv-t, baszdki! És ne egy nagy múltú csatornát kurjanak el!! – Nem beszélve arról, hogy lényegesen csökkent a nézettsége. – A Duna Tévéé pedig nőtt…hát jó hogy nő, ha a már megszokott M1-es műsorok 95%-a arra vándorolt át!

mi.jpg

Minek, minek, minek kellett ez? – Csak azt tudom elképzelni, hogy felsőbb érdekek ( nem a miénk, és nem a nézettséggé, nyugi!) …de nem szeretnék téves ítélkezni. Számunkra csak maradjon a beletörődés: az M1-et kiherélték, legyilkolták…- Ez pedig, hát elkeserítő.

 Nem voltam a csatorna fanja, ne higgyék azt…sőt: mivel tudva levő, hogy melyik kapura focizik…fogalmazzunk úgy, hogy óvatosan, némi kritikával néztem! Igen: a Híradóra célzok! De ami tény az tény: nem ilyen sorsot érdemelt!

Még ha azt mondhatnánk, hogy nyeri a nézettséget, összeszedett, jó műsorstruktúrája van, és a munkatársak profik, akkor talán azt mondhatnám, hogy: Egye fene, újítani kell, haladni kell a korral…ám legnagyobb sajnálatomra, annyi bakijuk van, hogy nyolc évre  elegendő anyag lehetne a szilveszteri kabaréba! Felkészületlenség, hang-, képhiba…félórát néztem a csatornát az indlásakor…hát csak röhögtem rajta. Hiába a londoni díszlettervezés, hiába a BBC feeling…ezt nagyon nem kellett volna! Mindent elbasztak, amit lehetett….-Bocsánat a kifejezésért! De tényleg! Méregdrágán beruháztak, aztán szarból várat építettek! Legalábbis megpróbáltak! – Ami azért valahol tiszteletre méltó persze…csak éppen azt a rengeteg pénzt, amit ebbe beleöltek, adhatták volna az éhező gyerekeknek, a szenvedő állatoknak…vagy építhettek volna belőle egy újabb, csodálatos stadiont! …Oké: vicceltem!    

  

Lájkold a blogot itt: https://www.facebook.com/profile.php?id=597107567077388&ref=ts&fref=ts

 A kép forrása: http://boszanett.blog.hu/2014/02/26/kepzelt_riport_egy_magyar_televizios_musorvezetovel

Kokas Bálint

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr277281425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása