Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2016. október 18. 10:11 - Kokas Bálint

NÉPszabadság, avagy Rúgd már tökön magad!

2016 október 8.- án jelent meg utoljára. És, máris hadd legyek obcén: a pofám leszakad!!!! Elnézést, de tényleg! Már amikor olvasgattam a rolólehúzás okát is, nem  tudtam eldönteni, hogy most sírjak, vagy nevessek? Az természetes, hogy egy idő után valami megszűnik, rendben van: azzal semmi bajom nincs. Én azon vagyok kiakadva, ahogy megszűnt. Egyik napról, a másikra. Szépen jöttek is a magyarázatok, hogy ezért lett kampó nekik, meg azért, de nem kell azt elhinni, hogy a megcsappant olvasói létszám okozta a halálukat! Ne mááár!!!! Könyörgöm: amióta internet van, eleve hátrányban vannak az újságok, eleve megcsappant az eladási számuk…de – érdekes módon- eddig senki nem panaszkodott arra, hogy a nagy múltú lapnak, annyira rosszul menne! Ha tényleg ez az indok, miért nem gyújtják fel az újságos standokat, oszt puszi pá…volt újság, nincs újság!??  Sőt: locsolják le benzinnel az összes magyarországi könyvtárat, és gyújtsák fel az összes könyvet, nem? Mert, ugye könyvet is alig olvasnak ma már? Főleg a fiatalok! ( Amit a magam részéről nagyon is sajnálok, mert nagyon sok remek könyv van..). Siralmas, siralmas, borzalmasan, pocsék a helyzet ebben az országban! Bárhova is nézek… nem tudok olyan területet mondani, amire valóban büszkék lehetnénk: az oktatás egy káosz, az egészségügy…!!!  Milyen egészségügy?? Világ szinten elsők közt vagyunk a daganatos megbetegedésekben és olyan depressziós nemzet vagyunk, hogy egy koporsóban fekvő Lugosi Béla is vidámabb nálunk! Ja és nem beszéltem még a kimagasló munkanélküliségi rátáról, a rohadt sok devizahitelesről…és azokról, akik havi szinten 47 ezerből élnek! De az még sok is. Idén, találkoztam olyan emberrel, aki havi szinten 30 ezerből él (!!), vagyis próbál megélni!! Nem egy aljas ember: becsületes, rendes, őszinte…csak az élet pókerasztalán, egyszerűen rossz lapot húzott. De nincs ezzel egyedül, semmi baj. Lehet megcsalni a statisztikákat, lehet eljátszani a kiskirályt….és lehet építeni még egy stadiont…csak egyszer rúgná már magát tökön az, akinek tökön kéne! Hátha elmenne a kedve a focitól!  

nepszabadsag_20150420110034791.jpg

A Népszabadság a Szabad Nép utódjaként jelent meg 1956 november 2.-án…és nincs egy hónapja, hogy bealkonyult nekik. Vannak, akik szerint, csak felfüggesztés alatt van a lap, mások szerint a politika keze van ebben a hirtelen kivégzésben! Mert ha egy lap, nem azt írja, amit kell, ami kormánynak kívánatos, akkor…akkor bizony így jár! Valahogy így gondolom én is: Mr. Orbán és csapata, így demonstrálta, hogy mi lesz, ha valaki nem fogja be! Ha nem kussolsz, megdöglesz. Ez ilyen egyszerű. Ez megy ma.

Nem akarom hosszú lére ereszteni ezt a cikket, hullafáradt vagyok, és felesleges is strapálnom magam. Nem akarom (nép)savazni a Nagyurakat. Mert ma már nem lehet azt se. Fingani se lehet kettőt, mert már szinte hallom, ahogy kanyarodik be az utcánkba, a nagy fekete autó...Népszabadság…Népsavadság…Népsavad…Népsav….NÉP!!!!

Lesztek várva…én nem kussolok….

 Lájkold a blogot itt: https://www.facebook.com/vervorosblog/?fref=ts

Kép forrása: http://bbj.hu/economy/competition-office-clears-publishers-acquisition-of-subscription-delivery-service_96153

Kokas Bálint

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr6211817415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása