Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2016. november 23. 23:20 - Kokas Bálint

Néma Class Fm: viszlát Morning Show!

2016 november 19.-én, szombat éjféltől, hét év után  megszűnt a Class Fm, melyet naponta két-és fél, hárommillióan hallgattak. Lejárt a frekvencia szerződése a csatornának, és nem kaptak a hosszabbításra semmiféle engedélyt ! Így,  már 2016 november 16.-án elbúcsúzott reggeli műsoruk is, a Morning Show. A felülmúlhatatlan trió hozta a legmagasabb hallgatottsági rátát a rádiónak ( jócskán három- négymillió fölött!!), de Sebestyén Balázsnak, Vadon Janinak és Rákóczi Ferinek ennyi volt: szevasztok fiúk, le vagytok szarva...és le van kakilva a több millió hallgató is: NINCS TOVÁBB! Egy hét nem lenne elegendő felsorolni mindazt a sok jót, amit ez műsor adott: rengeteg rászoruló gyereken és felnőtten segítettek, számtalan adományt gyűjtöttek ( kórházaknak, egyéb intézményeknek) és rengeteg vidám percet okoztak, adok-kapok, beszólogatós humoruknak köszönhetően! 

Okokat keresnek az elnémításra? Hát...kell az újdonság, kell hely az új frekvenciának! Ennyi. Igazából számtalan magyarázat van: van benne politikai is, nyugi, de pontos indok...hát az nincs! Szubjektív vagyok! Lehet most azt mondja valaki, hogy hát már, hogyne lenne reális indok.....!! Nos, annak azt tanácsolom, hogy most hagyja el a Vérvörös Blogot! Elég csak belegondolni józan paraszti ésszel: már a hónapokkal ezelőtt új tulajdonossal rendelkező rádióval kapcsolatban nyílt titok volt, hogy, ha nem hosszabbítják meg a frekvenciát, akkor búcsúzniuk kell! Ez rendben is van! DE!!! Ami rohadtul nincs rendben: kérdem én, hogy miért nem tudták meghosszabbítani a frekvenciát? Az ország leghallgatottabb rádiója volt? Tudom, hosszabb eljárás az egész, nem egy-két napos dolog, azonban igenis meg lehetett volna oldani! Bezzeg, a Parlamentben gyanús módon nagyon hamar hoznak új törvényeket, mi meg már nem bírjuk követni őket! Akkor, mi a fenéről beszélünk????? 

Arról, hogy itt bizony érdekek húzódnak meg! Arról, hogy van egy nagyobb hatalom, ami leszarja az emberek akaratát. Mert, ha annyira megakarták volna oldani, nem kétlem, hogy megoldották volna! Csak éppen -tényleg olvasni ilyen magyarázatot- kell a hely az új rádiónak, rádióknak! Pénz beszél, kutya...vagyis ebben az esetben Class Fm (el) hallgat! De ugyanez volt a helyzet anno 2009-ben, a Sláger Rádió esetében is! Emlékeztek, ott milliók siratták a Boros -Bocskor féle Bumerángot!

Tudom, hogy van élet a halál után, ha lehet így mondani, de...de bassza meg: hányingerem van, ettől a tetű országtól. Már elnézést a káromkodásért....ó tudod mit? Nem kérek elnézést: minek? Ha ilyen geciségek folynak itt, ha így tojnak ránk, akkor én minek legyek álszent? Mit fogjam vissza magam??? Persze, lehet, hogy most összehúzod a szemöldököd és fennakadsz, hogy mit enged ez meg magának...de ...de így érzem! Ha nem tetszik, tényleg el lehet hagyni Vérvöröst! Viszont: azt is érzem, hogy rajtam kívül még több tízezren, több millióan, ugyanígy látják, érzik ezt a helyzetet!

Nem Balázsékat szidom, tévedés ne történjék! Ők semmit nem tehetnek az egészről: nem rajtuk múlt, hogy nincs frekvencia. Biztos vagyok benne, hogy egyetértenének velem. Mint, ahogy abban is, hogy hamarosan felbukkannak valahol! ( Elég botrányosra sikeredett a távozásuk sajnos, erre azonban most nem térnék ki, mert fáradt vagyok, tele van vele az internet, lehet keresgélni!).

November 16.-án,  egy nagyon megható számmal búcsúztak el a srácok. Ismerve a körülményeket, azt hiszem találó volt a Vígszínház által most játszott A Pál utcai fiúk  című darab ezen száma: https://www.youtube.com/watch?v=l8uUamFAiEw

Szóval: 

"Álljunk bele, ha kell, bármi jöjjön is el,
Legyen szabad a grund!
Véssük ide ma fel, hogy megmarad ez a hely,
Vagy egyszer belehalunk!" 

 Ne engedjétek, ne hagyjátok, hogy valaha is, valaki, vagy valakik elhallgattassanak Benneteket! Tűzzel és vassal harcoljatok, csak azért is mondjátok ki, amit gondoltok. Sokan mondták már, hogy a szókimondó stílusom miatt vékony jégen táncolok én is. De tudod mit? LESZAROM!!!! Próbálják meg. Sok sikert kívánok hozzá Nekik!  

 Vérvörös Blog. Itt lájkolhatod: https://www.facebook.com/vervorosblog/?fref=ts

Kép forrása: https://www.google.hu/search?q=morning+show&espv=2&biw=1094&bih=486&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwi1nZC-87_QAhVBIMAKHZirAMIQ_AUIBygC#imgrc=GrIj6krdvpPMFM%3A

 

Kokas Bálint

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr7311990426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása