Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2016. november 25. 23:34 - Kokas Bálint

Szarból várat!- Kö(s)zmédia, így szeretlek! 2- Zéró nézettség

A cikk első részét itt találod: http://eleg007.blog.hu/2015/03/18/szarbol_varat_ko_s_media_igy_szeretlek

Rövid leszek...

Több, mint egy éve cikkeztem a közmédiáról. Rövid leszek: az újragondolt Duna Tévé nézettsége nagyon gyér esténként a kereskedelmi tévéknél számító időszakban (18-tól 23-ig). Tény, hogy alapvetően csökkent a nagyobb televíziók iránt az érdeklődés, hiszen a tévés piac száz darabra aprózódott ( bejött a rengeteg tematikus csatorna), de ez nem indok, hogy egy közmédia csatornája rendre 200 ezer alatti számokat hozzon este 21:30 -után!

 

dunatv_logo1.png

 

A tv2-ről is beszélhetnénk...azon kívül, hogy milliárdokat buktak a Star Academyvel, mely a magyarországi tévétörténelem legdrágább műsora volt, és csekély nézettséggel mentek a hétköznapi összefoglalók....Szóval: elég gáz a helyzet! Nem akarom szaporítani a szót, de: amikor az adófizetők pénzéből tartanak fent egy csatornát, mármint a Dunát ugye, és X ideje nem egy műsora bukdácsol ( Velvet Divatház, Szabadság tér 56, Munkaügyek) akkor miért tartják fent??? Költői kérdés volt, oké. Van maradék négy csatorna ( M2, Petőfi TV, M5, Duna World, M4) amiből profitálhatnak...vagyis, elvileg megtehetnék...de leszámítva az M4 -olykor M2- jó nézettségét , gyakorlatilag halál felesleges volt őket elindítani.

Megoldási javaslat?  Hát az nincs: kell nyomni őket, mert ez is egy eszköz, amivel moshatják az emberek agyát! Igen: a Híradóra célzok. A mindig szépítő, mindig mindent lefestő, elferdítő Híradójukra, ami pont nem a valóságot tükrözi, és nézhetetlen!  

Vérvörös Blog. Lájk itt: https://www.facebook.com/vervorosblog/?fref=ts

Kokas Bálint

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr2011998876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása