Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2016. december 10. 22:39 - Kokas Bálint

Való Világ- Ciki nézni?

A műsor, amit mindenki ismer. Amit mindenki szid. És ami mégis, immár a nyolcadik szériáját futja! Nem véletlenül: szeretjük nézni, hogy élnek mások, imádunk leselkedni, gerjedünk a konfliktusokra. Az Rtl klub valóságshowja 2002-ben debütált a Tv2 Big Brotherjével együtt. Az első etap fej-fej mellett haladtak a nézettségben, de aztán a BB2 olyan csúnyán kikapott a VV2-től, hogy azóta se hallani hírét. Oké: az Rtl Klub tavaly bejelentette, hogy a VV és a BB egyesül. Ezt az egyesülést nézzük most. Csak a Való Világ cím után tolták azt, hogy power by Big Brother, de semmi egyéb! Olyan, mintha egy megszokott VV szériát néznénk, nem is értem, hogy miért vették meg a Big Brother licenszét! 

Na mindegy is. A lényeg: a valóságshow a hatodik évadtól az Rtl 2-n rendel, ugyanis nem biztos, hogy az Rtl klubbon, már megállná a helyét nézettségben! Viszont a csatorna okos húzása volt, hogy ezáltal a kábelcsatornájuk nézettségét dobják fel! Halkan megjegyzem: amint vége lesz a VV8-nak az Rtl 2 nézettsége eltűnik a süllyesztőbe, na nem mintha most toronymagas lenne, a maga kétszázezres kukkolós táborával! 

Lesz e VV9? Biztos vagyok benne! Ciki e nézni? Érdekes kérdés! Tény, hogy maga a műsor nagyon is megosztó. Amit meg is értek, és egyet is értek vele: elfogadom, aki azt mondja, hogy ez egy szenny, és azt is, hogy ha valaki minden egyes nap nézi!  Szenny, mert isznak, cigiznek, káromkodnak benne, és jócskán van benne szex is. Ugyanakkor meg izgalmas nézni, hogy hogyan alakul a lakók kapcsolata. Hogyan lesz valakiből közellenség, hogyan kedvelnek meg valakit, és mi az amit az együttélés jegyében még megengedhet valaki magának! 

rrt.jpg

Sokszor hallom, olvasom azt, hogy aki Való Világot néz, annak annyi is az IQ-ja, az annyit is ér! Ez nem igaz! Nem szabad ítélkeznünk: én is nézem, és soha nem voltam egy hülye gyerek! Ugyanazzal a lendülettel leülök megnézni egy kulturális műsort is, mint amellyel leülök a Való Világ elé. Sőt! Verset -és regényt írok, jó jegyeim voltak, könyvtárba dolgozom, és imádok olvasni! Hülye vagyok, mert követem a villalakók életét?

Vagy nem! Te is nézed? Csak nem mered bevallani? Hát persze! Mert a Való Világ megadja azt, ami este tíz után kikapcsol: szakadok a sok hülyeségen, amit a lakók csinálnak odabent, kíváncsian várom, hogy ki-kivel fog kibékülni, balhézni, és igen: mindig van egy jó nő odabent, aki nálam mindent visz! :D

A VV 8  holnap  este finálézik az Rtl 2-n.

 

Vérvörös Blog. Lájk. Itt: https://www.facebook.com/vervorosblog/?fref=ts

Kép forrása: http://rtl.hu/rtl2/valovilag

 

Kokas Bálint

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr1712039353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása