Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2018. szeptember 23. 17:53 - Kokas Bálint

Valami Amerika 3 +Aranyélet- Első évad, a TV2-n!!

Arról már több cikket is írtam, hogy milyen remek magyar műveket kapunk az utóbbi években. Legyenek azok filmek (Kincsem, A Viszkis, Testről és lélekről), vagy éppen sorozatok (Válótársak, A mi kis falunk, Korhatáros szerelem), nincs okunk panaszra! 

Ma este 21:05- től pedig, a Tv2- is elindítja az utóbbi évek legjobb magyar sorozatot, az Aranyéletet. A magyar HBO sorozata a kőkemény magyar valóságot mutatja be, egy család életén keresztül. Zseniális, kemény sorozat, melynek harmadik, egyben befejező évada, október közepén érkezik az HBO-ra! A főszerepben ugyanazokat láthatjuk. Kiemelem Thuróczy Szabolcs és Ónódi Eszter alakítását. Több darabban is láthattuk már őket, de ez viszi a prímet! 

Itt van egy ismertető a sorozatról: 

 

Itt pedig a TV2 ajánlóját láthatjátok. A sorozat minden évada, csupán nyolc epizódból áll, tehát nem egy végtelenített szappanoperáról van szó. Ez a sorozat nem az. Ez dráma és a mai magyar valóság! Nagyon érdemes rá benevezni! 

ÉS! Ha már magyar sikerfilmek! Ma este, 18:55-től szintén az említett csatorna, bemutatja az idén moziban is hatalmas közönségsikert elért, Valami Amerika 3-at.

Annak itt van a mozifilmes előzetese: 

 

Kokas Bálint

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr1414257947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása