Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2017. február 21. 10:59 - Kokas Bálint

A sötét ötven (élvezhetetlen)árnyalata

Két évvel ezelőtt már leírtam véleményem E L James regényének A szürke ötven árnyalatának filmváltozatáról ( itt vissza is olvasható: http://eleg007.blog.hu/2015/02/16/korhatar_5_pornotol_a_romantikaig_a_szurke_otven_arnyalata_kritika?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare) és akkor azt mondtam, hogy nem kéne ezt filmen folytatni! Idén meg is érkezett a az új rész, és őszintén szólva még rosszabb lett, mint az előző! Hiába kapott új rendezőt James Foley személyében (Vadidegen, Kártyavár -sorozat-)  számomra egyszerűen katasztrófa lett a végeredmény! Az első rész csalódás volt. Nem is vártam ettől semmit se. Azt is kaptam. A SEMMIT!

Semmi javulás nem tapasztalható, az eddigiekhez képest! Oké, hogy a regény se egy merő izgalom, de mintha a stáb se nagyon akarta volna megerőltetni magát, hogy JÓ filmet hozzanak létre! Úgy tűnik, hogy elég sokan  osztják a véleményemet, ugyanis nemzetközileg is nagyon aláértékelték. Nem véletlenül. Az meg kicsit vicces, hogy még az 1992-es Elemi ösztön is bevállalósabb Sharon Stone-al, mint ez! És tegyük hozzá, hogy ma már mindenhol ott az internet, tehát egy kattintás a pornó. Nem kell félteni az emberek lelkét, felesleges lenne a cenzúra! Nem szeretném szaporítani a szót, az én értékelésem 10/3. Az is csak Kim Basinger (Elena Lincoln)  miatt, aki még így hatvanon túl is dögös.

Kép forrása: 

http://thescreen.hu/wp-content/uploads/2016/09/50shadesdarker-765x415.jpg

Vérvörös Blog, a Facebookon: https://www.facebook.com/vervorosblog/?fref=ts

 

Kokas Bálint  

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr612277427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása