Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2017. február 26. 17:30 - Kokas Bálint

Oscar-díj: Mindenki megkapja?

Jön ismét az Oscar-díj! A rangos eseményt (ez lesz a 89.-dik gála!) a Duna Tévé közvetíti ma hajnalban (azaz vasárnapról, hétfőre virradóan), 0:50-től! Aki fent bír maradni, az mindenképpen nézze meg, mert idén is  a jelöltek közt vagyunk! Tavaly egy ország (ha nem egy világ) szurkolt nekünk a Saul fia miatt, hát bízzunk benne, hogy idén is aratunk!  Rövidfilm kategóriában ugyanis jelölést kapott,  Deák Kristóf Mindenki című filmje! Amit ma 21:00 órától szintén a Duna Tévé műsorán nézhetünk meg! Ha valaki nem látta még, az mindenképpen nézze meg, nagyon érdemes! 

mindenki3-1024x1024.jpg

Szándékosan nem mondok a történetről semmit, és nem hozom fel a a többi jelölt filmet, rendezőt, színészt...stb-t! Holnap majd kivesézem az eseményeket! Végezetül pedig: aki lemaradt a Saul fiáról, az ma este pótolhatja, 23:20-tól az RTL KLUB-on! Nyomasztó film, vontatott, de magyar! Becsületből nézzétek meg! :)

 

Kép forrása: https://www.filmtekercs.hu/wp-content/uploads/2016/04/mindenki3-1024x1024.jpg

További cikkekért: https://www.facebook.com/vervorosblog/?fref=ts

Kokas Bálint  

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr8712295791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása