Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2017. április 25. 22:34 - Kokas Bálint

Kincsem levágtázza Hollywoodot!

Idén, Nemzeti ünnep előtt egy nappal mutatták be a Kincsem című filmet a mozikban, amely köztudottan minden idők legdrágább ( és legjobb, leglátványosabb, legélvezhetőbb !!!!!) magyar filmje lett.  Egy hónappal ezelőtt már áradoztam a filmről, melyet ide kattintva lehet elolvasni, http://eleg007.blog.hu/2017/03/26/nyeregbe_magyar_kincsem_kritika. A rendező ( Herendi Gábor) több interjúban is megjegyezte, hogy a 200 ezres nézőszámnak már nagyon is tudna örülni  (magyar film előtte örülhetett, ha elérte a 30-50 ezres nézőszámot a mozikban egyáltalán), de amit a csodaló levágtáz, az hihetetlenül szép eredmény. Ugyanis az  április  20-23. közt már a 300 ezres nézői számot is elérte! Ezzel pedig az összes, idén eddig bemutatott, giga-mega produkciót  is maga alá gyűrte,  a nézettségi adatok alapján. Nagyon büszkék lehetünk rá! Aki még nem látta, nézze meg feltétlenül! 

Ide kattintva egy részletesebb beszámolót kaptok erről a hírről, érdemes ezt csekkolni: http://index.hu/kultur/cinematrix/2017/04/24/magyar_es_amerikai_mozis_nezettseg_box_office/

Bővebb cikkeim, véleményeimért, katt: https://www.facebook.com/vervorosblog/?fref=ts

 

Kép forrás: 

http://static.origos.hu/s/img/i/1610/20161028nagy-ervin-a-kincsem-cimu.jpg?w=644&h=429

 

Kokas Bálint

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr812454635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása