Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2017. december 01. 18:38 - Kokas Bálint

Számít a kor? - Korhatáros szerelem a TV2-n!

A magyar filmek mellett( http://eleg007.blog.hu/2017/11/27/tarolt_a_viszkisa sorozatok is virágkorukat élik a televízióban! Elég csak a Válótársakra ( RTL KLUB- jövőre jön a 3. évad), a Mi kis falunkra ( szintén RTL KLUB- jövőre 2. évad) az Oltári csajokra (RTL2), a Tóth Jánosra ( Duna tv.) vagy éppen a Csak színház, és más semmire gondolni ( Szintén Duna tv.- jövőre 3. évad) de holnaptól ismét   bővül a paletta: egy új, magyar, romantikus sorozat indul a Tv2-n, Korhatáros szerelem címmel! A 13 részes szériában olyan nagy színészeket láthatunk, mint például Fenyő Iván, Kovács Patrícia, vagy éppen Ónodi Eszter! 

Itt a sorozat ajánlója:

 

A promóval ellenben, holnap már 20:10-től képernyőre kerül a sorozat első része, utána meg jön is a következő! A műsorváltozás okáról itt olvashattok: 

http://www.origo.hu/teve/20171201-musorvaltozas-a-tv2-n-dupla-resszel-indul-a-korhataros-szerelem-tv.html

Fontos megjegyezni, hogy az RTL KLUB csak 2018-ra szánta a A Falat, mint ahogy a cikk is írja, azonban a premiert előrébb hozta, ugyanis úgy vélik, hogy a TV2 ellopta, másolja műsorukat. A második legnézettebb kereskedelmi csatorna, ugyanis hamarosan be fogja mutatni, a Sebestyén Balázs műsorára nagyon hajazó, A Piramis című game showt! 

Joggal bízhattunk benne, hogy a Korhatáros szerelem sikeresen el fog indulni. Balázzsal szemben, azonban nagyon nehéz dolguk lesz. A két héttel ezelőtt, szintén váratlanul vasárnap estére betolt A Fal, az év egyik legnézettebb műsora lett, lesz, a maga 1,2 milliós nézettségével! 

És, hogy válaszoljak is a kérdésemre: szerintem a korkülönbség nem számít egy kapcsolatban. Legalábbis, nem mérvadó! Ha két ember közt megvan az összhang, miért ne? 

 

Lájkold a blogot: https://www.facebook.com/vervorosblog/

 

Kokas Bálint

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr613409655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása