Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2018. január 10. 09:02 - Kokas Bálint

Hatodjára is itt A szökés??

Sajnos, vagy nem sajnos, mostanában divattá vált, hogy a már régen lezárt sorozatokat, filmeket újra leporolják, és ott folytatják, ahol abbahagyták. Egyrészt ez nagyon jó valahol, hiszen visszakapunk valamit kedvenc szériánkból, és nosztalgiázhatunk, másrészt viszont az egész eddigi sorozatot lerombolhatják. Mert nem biztos, hogy a folytatások képesek hozni az elvárt színvonalat.  Itt van például az X-akták új évada, amelyből hosszú évek után 2016-ban kaptunk új részeket (majd idén jött még egy új évad, melyet jelenleg a Coolon láthattok!), de valójában felesleges volt elővenni.

 

A szökés 5. etapja 2017 április hatodikán jött a Prime-ra  ( itt írtam róla: http://eleg007.blog.hu/2017/04/06/jon_a_szokes_uj_evada ), és összességében jó is volt, de nem hiszem, hogy a hatodjára elszökdöső Michael Scofield, Lincoln Burrows páros, le tudná kötni újra a figyelmem!

gallery-1494339839-pb-return-r1-v3a-hires1.jpg

A sorozat alkotói egyébként korábban azt nyilatkozták tavaly, hogy már nem jönnek új részek, azonban most mégis úgy tűnik, hogy ez elhamarkodott kijelentés volt. Fogalmam sincs, hogy tudnák folytatni, egy már kétszer lezárt sztorit, de ha megcsinálják, nagyon remélem, hogy minden szereplő visszatér. Annak ellenére, hogy a"T- Bag"-et alakító színész is zaklatási ügybe keveredett- írja az Origo. Részletekért kattints ide: http://www.origo.hu/teve/20171206-ujabb-negy-no-vadolja-szexualis-zaklatassal-a-szokes-szineszet-robert-knepper.html.

Ha valakit már most elkapott a nosztalgia, akkor zárásként itt egy videó, az öt évad nyitányairól:

 

 

 

Kokas Bálint

Lájkold a blogot: https://www.facebook.com/vervorosblog/

Kép forrása:

 http://digitalspyuk.cdnds.net/17/19/768x512/gallery-1494339839-pb-return-r1-v3a-hires1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr6813563395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása