Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2014. január 13. 16:51 - Kokas Bálint

Kell a VV6!

Január 12. -én vasárnap kimagasló nézettséggel hatodjára is elindult a Való Világ 6. Ezúttal az Rtl Klub legújabb kábelcsatornáján kezdődött el, mintegy megtízszerezve az RTL2 átlagos nézettségét. A teljes nézettség 600. ezer fő volt. A tévét nézők 11,6 %- a. -Eddig, csak a tavalyi Szombat Esti Láz produkált ekkora  számokat itt.( amúgy pár 10 ezres táborral bír). Szóval úgy látszik: jöhet az újabb VV széria, megint lesz miről beszélni. Illetve már van is, hiszen a lakók nem unalmas " hétköznapi" emberek. Van aki szexfüggő, van aki mega egóval bír és van aki elmebeteg. - Vagy csak megjátssza magát.- A Simon nevű " csodabogárra" gondolok, tegnap szakadtam rajta. 

Igen, bevallom: néztem én is, vizsgaidőszak és alpáriság ide-oda. - Azzal nyugtattam magam, hogy előtte egész nap igyekeztem megtanulni 2 tételt szociálpolitikából, hiszen pár nap és vizsga lesz belőle. Hát bízom benne, hogy a VV nem szívta ki a nehezen magamba tuszkolt redisztribúcós elméleteket.

Vissza a műsorra. Nem akarom a szereplőket sem elemezni, sem minősíteni. Akinek nem tetszik, ne nézze, nem kell fanyalogni. Pláne, hogy már nem is az RTL klubbon van. Az tény azonban, hogy ez is az a tipikus Mónika Show féle műsor. Szégyen volt bevallani, hogy nézzük, de mégis mai napig tudunk belőle idézni bölcsességeket.

 

Egyébként a műsor egész korrekt volt. Istenes Bence, alias Balázs 2 jól hozta a tőle elvárt figurát. Nem tűnt erőltetettnek. -Nem úgy mint anno a VV4! indulásakor Buci. Az, hogy egyből beköltözés van, szerintem megint helyes.- Legalább hamarabb megtudjuk, kiket is  "kell" néznünk. Amivel nem értek egyet az a VV aplikáció. Ki fog így szavazni? Ki szed le azért egy külön programot, hogy beleszóljon a műsorba, holott nem tudhatja, hogy vajon ez meg van e már manipulálva. - Mint ahogy a szavazás is. Istenes úr azt mondta, hogy csak tegnap az adás alatt több ezren léptek érintkezésbe a ezzel a rendszerrel, és lehet hogy már túl is van terhelve...Ja, vagy senki, csak mondani kell valamit...Na mindegy, ezt a "szavaz a kedvencedre" szöveget egyik műsornál se tudtam bevenni. Hagyjuk.

Nekünk maradjon csak ennyi. Rtl2. VV6. ...hiszen a nézettség is azt mutatja, hogy ez kell nekünk. ..meg egy jó szocpol vizsga! :D 

Kokas Bálint

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr825756528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agika88 2014.01.13. 18:12:00

És eljött az idő, amikor visszasírom Balázst... ez a Bence egy tenyérbemászó nyálgép :/

Kokas Bálint · www.vervorosblog.hu 2014.01.15. 10:33:17

Balázst alapból jobban bírtam :D
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása