Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2014. március 01. 16:18 - Kokas Bálint

Négyen négy ellen- Ezt nézed tavasszal!

Azt már megszokhattuk, hogy a tavaszi és az ősz a legkiemelkedőbb időszak a ( tévés) piac szempontjából. Ilyenkor jönnek az új formátumú műsorok (amik persze többnyire licensz alapúak) és vadonatúj részekkel folytatódnak a már bevált heti sorozatok is. Így érkezik az NCIS, A mentalista, a Sherlock és Watson, vagy a magyar gyártmányú Hacktion is. De a játékos show műsorokból sem lesz hiány: az M1- re jön vissza a méltán népszerű Magyarország, szeretlek! és a Bízunk benned A tv2 hamarosan indítja a Megasztár 10! című nosztalgiaműsort ( amelyben a 10 éves Megasztár legnagyobb pillanatait elevenítik fel) és érkezik a tavalyi év egyik legnagyobb kedvence az Ének iskolája, újabb szériája. Sőt! Jön a Kapsz egy fülest című Kész Átverés Show is.

Na és az Rtl klubot se hagyjuk ki! Március 3-től egy új vetélkedő indul rögtön a Híradó után. A Négyen négy ellen című vetélkedő talkshow külföldön már évek óta kiemelkedő nézettséggel fut, így nálunk is sikerre számíthat. Már csak Sebestyén Balázs személye miatt is. – Ez lesz az ötödik vetélkedője, és nyugodtan mondhatjuk: amit ő vezet az biztos befutó lesz! – Legutóbbi műsora igaz vitatott volt, de a Vundersőn és Zuperszexi valójában a fiatal nézőkre orientálódott. Sokkal merészebb, provokatívabb vonalat képviselt, mint például a Széf, vagy a Kód.

20140218bulvar-kiutotte-sebestyen-balazs-a3.jpg

 

A Négyen négy ellen tehát egy családi műsor lesz. Ismert emberek vetélkednek majd, családtagokkal, barátokkal minden hétköznap 19: 30-tól. Így,csúszik az összes további műsor is, sajnos. Az Éjjel –Nappal Budapest fiataljai 20:05-től folytatják hangos életüket. A Fókusz átkerül 17:55-re a Híradó elé. – Petiért pedig csak 21:20-tól izgulhatunk. – A Barátok köztet még soha nem tolták ki ilyen későre, nem is értem igazán miért ilyen indokolatlanul hosszú az Éjjel- Nappal. A kereskedelmi csatornák mostani műsorstruktúrája szerintem abszolút nem nézőbarát már, ám sajnos itt már csak a nézettség a fontos: amíg mi bírjuk szusszal, addig ők szépen ki is tolnak velünk. Az esti sorozatok, filmek 22 órától jönnek, míg a TV2-n csak 23 órától.

A Forma 1 szerelmesei is örülhetnek, hiszen március 15-től indul a száguldás a közmédia csatornáin (M1, M2) Nagy visszatérőnek áprilistól szombat esténként ismét lázban éghetünk, hiszen mégsem a meghirdetett Csillag születik robban be,hanem nagy újításokkal indul majd a Szombat esti láz.

Akit pedig mindez hidegen hagy, az bulizzon, sétáljon nagyokat, vagy fogja kézen a szerelmét és üljenek be a moziba. Akinek se barátnője, se pénze nincsen, az pedig olvasson, vagy írjon egy-két verset. Sose tudni ki olvassa el.

 

Kokas Bálint

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr805838464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása