Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2014. május 31. 21:10 - Kokas Bálint

Szexi bosszúálló, üvöltöző fiatalok, foci vb. – Ezt nézed nyáron!

Jön a nyár: aki teheti, kiránduljon sokat, bulizzon, csajozzon, pasizzon, olvasson, vagy (bikini szezon lévén) adjon le pár kilót. Akinek eme kínálatok sem felelnek meg, az menjen, kertészkedjen egy kicsit. Persze mértékkel, hiszen évről évre gyilkosabban tűz a nap. Ha valaki mégis tévé előtt töltené a nyarat annak 1. őszinte részvétem 2. itt van a nyári tévés menetrend. Legalábbis a három legnézettebbé – Fontos megjegyezni, hogy ilyenkor több saját gyártású műsor is szünetre megy, illetve a csatornák is lazábban veszik a nézettségi versenyt.

M1

Június 12.-től indul a 20. FIFA Labdarúgó-világbajnokság. A négyévente megrendezésre kerülő világeseménynek ezúttal Brazília ad otthont. Rögtön a Híradó után kezdetét veszi az egy hónapos labdaőrület. Az első összecsapás: Brazília- Horvátország. Jöhetnek a haverok, a sörözések, fogadások a hosszú éjszakázások.Egy nap kettő közvetítést láthatunk: délután és este. Ezeket másnap megismétlik.

VB.jpg

tv2

A délutáni programok nem változnak, míg az estiek igen. Ami most biztos, az az, hogy június 1-től, az Ének iskolája után vadonatúj szappanopera érkezik. Jön, A gonosz álarca. A legnézettebb műsor után indul, így a jó felvezetést megkapja. Ami számomra furcsa és érthetetlen, az a folytatás időpontja. Merthogy június 2.-tól minden hétköznap 22:40-től lesz látható. Oké, megértem én azt, hogy ezt is ki kell próbálni, de hogy ez bizony nagyon nagy rizikó így.

1. Szappanoperáról van szó, amit ugyebár az idősebb korosztály néz, ők viszont tutira nem fognak fent maradni este 11-ig emiatt.

2. Nem értem miért nem a Tények után kezdik el adni? A hírműsor toronymagasan veri a konkurenciát és csak utána kapcsolnak át. – A fél nyolcas sávban, vagy a fél kilencesben nagyobb esélyt adnék egy szappanoperának. De ez az én véleményem. – 2006- ban az Rtl Klub is bepróbálta ezt a dolgot a Te vagy az életem! című sorozattal, ami 19 órától volt látható. Nekik bejött. – Bár igaz, hogy a nagysikerű Vad angyal sztárjai voltak a főszereplők.

 A holdpont.hu így ír a történetről:

 „A csinos Amanda Brown rövid ismeretség után feleségül megy a híresen gazdag Cano-család egyik tagjához, az ügyvéd Humbertohoz. Ám a történet közel sem ilyen mesébe illően idilli...Amanda célja ugyanis nem más, minthogy bosszút álljon a családon első férje, Willy haláláért! Willy Delgado két éve még boldogan élt feleségével, Santával és kisfiukkal. Willy zenetanárként dolgozott a Cano-családnál. Miután visszautasította Bárbara, Humberto testvérének közeledesét, Bárbara a lánya, Daniela segítségével bosszúból börtönbe juttatta Willyt. Humberto parancsára később Willyt a börtönben meggyilkolták. Santa ekkor elhatározta, hogy Paulának, Willy testvérének segítségével valamennyi Cano-n bosszút áll Willy haláláért...” – A főszerepben Gaby Espino, akit korábban az Ördögi körben láthattunk.

0.jpg

 Rtl Klub

 Június 2.-tól jön a Mentalista a 3.- évadtól. De ezeken kívül újra érkezik 21: 30-tól a Dr. Csont, majd hamarosan a CSI–Miami helyszínelők, valamint néhány testvércsatornán látott sorozat ( Pl: V, mint veszélyes) . Az Éjjel-Nappal Budapest marad, de 19:30-ra tolják fel. - Nem tudom kinek tűnt fel, de 2013-as indulása óta szinte szüneten se voltak Laliék – Leszámítva a karácsonyi szünetet. Azóta már csökkent a nézettsége jócskán, de még mindig az RTL húzó műsora. Utána 20:50-től jönnek Berényiék. –Ők viszont majd elmennek nyaralni, és lehet tippelgetni, hogy mi jön be helyére. Szerintem berakják valamelyik korábbi vetélkedőjüket (A kód, Széf) vagy valamelyik régebbi sorozatukat. A legjobb poén akkor is az lenne, ha ők is be teleportálnának egy szappanoperával. Bár hozzáteszem, hogy a VB ellen egyik adó sem fog tudni labdába rúgni

Ha újabb újdonságok jönnek, még időben levésem ide. ^^

 

Kokas Bálint

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr516240936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy lelkes rajongó 2014.06.01. 10:49:33

Kedves író

Úgy vélem, a nézettségért folyó küzdelem nem csitul nyáron sem. Több olyan embert is ismerek, akiket hidegen hagy a VB. Itt a tartalommal van a probléma. Gonosz álarca? Mi az? Engem hidegen hagy. De nem értem, miért csak a kereskedelmi csatornákat veszi gorcső alá. Egyes tematikus adók valóban tartalmat közvetítenek, talán Ön is tudja mikre gondolok. A végeredmény tehát, hogy foci VB ide vagy oda lehetne olyan műsor, amit futball rajongóként is megnéznék (akár utólag is).

Kokas Bálint · www.vervorosblog.hu 2014.06.01. 17:53:57

Kedves Egy lelkes rajongó!

Ha egy picit is utána nézne, tudná, hogy nyáron (az uborkaszezonban) mégse olyan fontos a nézettség, mint ősszel. Fontos, persze, mindig is az, de nyáron egy kicsit visszább is vesznek. - Merthogy kevesebbet tévézünk. Ezért nem teszik be az X faktort nyárra.
Nem azt mondtam, hogy a VB- mindenkit érdekel, itt meg a szövegértéssel van probléma! - Említtettem fent, hogy a Gonosz álarca sorozat.. értem én, hogy Önt hidegen hagyja,de lehet, hogy mást nem, és mivel újdonság, ezért emeltem ki.
Való igaz, hogy a többi csatorna újdonságairól is lehetne írni, de mivel ez a három a legfontosabb, ezeket választottam.

:))

Egy lelkes rajongó 2014.06.03. 12:12:32

Legfontosabb? Önnek esetleg, nekem nem.
A Gonosz álarca újdonság lenne? José Armando helyett Ernesto Castillo bolondítja az ifjú szíveket? Ez nem új, hanem unalmas, akkor már inkább a VB, ott legalább sörözünk nagyokat.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása