Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2017. február 03. 22:43 - Kokas Bálint

A mi kis falunk lealázta Berényiéket!

Tegnap, azaz február 2.-án rajtolt el az RTL KLUB vadonatúj vígjáték sorozata A mi kis falunk. Részemről ez még nem is érne posztot önmagában, de az, hogy kegyetlen magas nézettséggel ment, már megér pár sort! Mielőtt a sorozat első részének konkrét nézettségi számait felfedném, pár dolgot tisztáznunk kell. 

Gondolom mindenki sejti, hogy melyik országunk  legnézettebb sorozata? Persze, hogy a Barátok közt! Tény, hogy már nem hoz kétmillió felett, mint évekkel ezelőtt, (ennek oka egyszerű: akkoriban jóval kevesebb tévécsatorna is volt, azóta már rengeteg van, és a nézők szétszóródtak) sőt, már az egymillió is álomhatár ( 800-980 ezer néző közt mozog átlagban), de hatalmas nagy csodának kell lennie ahhoz, hogy egy sorozat nézettsége (pláne hétköznap) túlszárnyalja Berényi Miklósékat. A csoda megtörtént: A mi kis falunk bemutatkozó része ,1 millió 86 ezer embert vonzott. Bár az előtte futó veterán széria aznapi nézettségéről nincs adat, de a csatorna közleménye szerint Pajkaszeg népe  volt a nap abszolút győztese! Ami pedig nem kis teljesítmény, hiszen nem egy példa volt rá tavaly  hogy sem a TV2, sem az RTL KLUB giga nagy show-műsorai ( X-faktor, Kicsi Óriások, Kismenők, Star Academy) nem ültettek le ennyi embert a képernyők elé.

 

a-mi-kis-falunk_44kp.jpg

Valószínűleg a következő rész, már gyengébb nézettséget fog produkálni, hiszen rengetegen csak az újdonság varázsa miatt követték végig, korántsem biztos, hogy hűek maradnak a nyolc részből álló első évadhoz! Csak halkan súgom meg, hogy a 2015 őszén újként bemutatkozó (azóta egyik kedvencemmé vált) Válótársakat sem nézték ennyien: több, mint 850 ezren figyelték Stohl András és barátainak első kalandját. Ami kevesebb, mint egymillió! 

A mi kis falunk pedig megérdemelte a sikert! Nekem legalábbis tetszett, így elsőre. Igaz, hogy voltak hibái és néhol túl eröltetetnek éreztem, de a képzeletbeli falu lakói (akiket olyan neves színészek alakítanak, mint Csuja Imre, Reviczky Gábor, Szabó Győző,Udvaros Dorottya) jó úton haladnak a siker felé.

 

Vérvörös Blog a Facebookon:https://www.facebook.com/vervorosblog/?fref=ts

Kép forrása: www.google.hu/amikisfalunk

Kokas Bálint 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr7212181116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása