Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2017. július 14. 21:53 - Kokas Bálint

Anikó #show -Itt az új Mónika Show?

Július 3.-án indult útjára az Rtl legújabb kábelcsatornája, az Rtl Gold. A két legnagyobb nézettséget produkáló hazai tévé (Rtl Klub, TV2) az utóbbi években rohamosan indítja el, az újabb és újabb kábeladókat, a nézői igényeknek megfelelő MŰSORSTRUKTÚRÁVAL. Igény? Hát...mondjuk ezzel tudnék vitatkozni, mert nem feltétlen arra lenne igény, amit adnak...csak egyszerűen rászokatják az embereket erre, vagy arra a műsorra! Persze ez a kijelentés sem igaz teljesen, hiszen mindenki odakapcsol, ahova akar.

Az Rtl Gold, gyakorlatilag semmi újat nem hozott. Egy ismétlőcsatornáról van szó, amelyen az Rtl Klub korábbi sikeres műsorait láthatjuk. Napjainkat újra bearanyozza tehát például Sebestyén Balázs korábbi több műsora        (A széf, Gyertek át!, 1 perc és nyersz, Kalandra fal, Balázs show), de ismét itt van nekünk a Mónika Show is, amely " méltán" bevéste magát az emlékezetünkbe. A 2001-2010 közt menő hétköznapi talkshow 1918 adást élt meg, szóval van még belőle bőven, annak aki esetleg most a kezdetektől nézi! És a nyakamat ráteszem, hogy még ma is menne, ha az akkori médiahatóság, be nem szüntette volna őt, és a  konkurens TV2-n lévő Joshi Bharatot. A műsorok kinyírásának "csak" annyi volt az oka, hogy a szereplők is nyírták egymást! Senkinek nem kell bemutatnom egyik gyöngyszemet se: verekedés, káromkodás, és olyan fokú trágárság áramlott belőlük, hogy az O.R.T.T. ( Országos Rádió és Televízió Testület ) lehúzta a redőnyt számukra. 

De július 3.-án, 17 órától az Rtl Gold egy új talkshowal rukkolt elő, mely nem más, mint az Anikó Show. A műsorvezető Nádai Anikó, akit a Való Világ 4-ben ismerhettünk meg, majd a 2013-ban induló Éjjel-nappal Budapest című sorozat főszereplőjeként, a széria vezető arca lett. Miután otthagyta a sorozatot műsorvezetőként is kipróbálhatta magát, ugyanis rábízták a Farmot, és a legutóbbi Való Világ szériát is. Szóval nem szűzként dobták a mély vízbe ezzel az Anikó showal, és őszintén szólva, szépen meg is állja a helyét!

Anikó #show fényképe.

Az eddigiek alapján a műsor a lightos, könnyed műfajt képviseli, jókat lehet rajta nevetni, és egészen szórakoztató is! Abba most nem mennék bele, hogy hogy készítik,  honnan castingolják oda a szereplőket...most csak a látottakról beszéljünk: hasonló, mint a közmédiás Ridikül.- Ami ősztől minden bizonnyal új részekkel fog jelentkezni. Ha az Anikó továbbra is ezt a színvonalat hozza, akkor simán el tudom képzelni, hogy évekig nézhetjük! Oké: a nézettség is legyen korrekt...nem elhanyagolható szempont! Meg merem kockáztatni, hogy idővel az a főadón, vagyis az Rtl Klubbon köt ki, mert régóta szükség lenne már egy ilyen jellegű műsorra is, egy országosan fogható kereskedelmi tévének. Viszont van egy olyan sejtésem, hogy ( csakúgy, mint a hasonló jó szelekkel induló Mónika show) ez a műsor is el fog durvulni. Lesz majd sűrűn anyázás és beszdmegolás, hiszen mindent a nézettségért. Ha pedig ez ismét bekövetkezik, akkor ugyanott tartunk, ahol tartottunk évekkel ezelőtt! Akkor pedig csak gratulálni fogok tudni. Semmi színvonalfejlődés...ne így legyen, ne így legyen! 

Lájkold a Vérvörös Blogot:  https://www.facebook.com/vervorosblog/?fref=ts

Kép forrása: 

https://www.facebook.com/anikoshow/photos/a.1648624545166619.1073741827.1646621205366953/1689964524365954/?type=1&theater

Kokas Bálint 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr8712664317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása