Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2017. november 19. 22:26 - Kokas Bálint

Mielőtt meghalnánk- 7 tipp, hogy mit tegyünk meg mielőtt KITÖR A VILÁGVÉGE!!!

Én már csak nevetni tudok az " Itt a világvége!" kezdetű mondatokon...és tudom, hogy nem vagyok egyedül vele! A legutóbbi jóslat itt van: http://www.ma.hu/vilagvege/307505/Ne_felejtse_ebben_a_honapban_november_19en_KEZDODIK_a_vilagvege

Még élünk??? Úristen, nem hiszem el!!! Pedig, tegnap este mindent elintéztem, mindent kimondtam, amit akartam     (slam poetry volt a városomban)....szóval: most némiképp csalódott vagyok: MIÉRT NEM TUDUNK MEGHALNI, HA AZT MONDJÁK, HOGY MEGFOGUNK????? A maják 2012-ben szintén benézték...még mindig élünk! DE készült egy remek film, a jövendölésük hatására, 2012 címmel! 

Ha mégis meghalnánk, íme pár jó tanács, hogy hogyan készüljünk fel a világvégére!  

1. Nézzük meg az előbb említett, felettébb látványos filmet! 

 

 

 2. Együnk meg 3 kg. csokit. Lehetőleg Bocit, mert az az egyik legfinomabb!!! Hé, és ne érdekeljen, ha elhízol! Már nem mindegy? 

 

 221566.jpg3. Próbálj ki valami extrém sportot! Mondjuk ezt....ha meghalsz, nem mindegy? 

 

 

4. Sokat legyél a szerelmeddel...és halj bele a ...persze....ide most mosogatást akarok írni! De most tényleg! Ha eljön a világvége, nem jobb úgy meghalni, ha közben AZT csinálod??

5. Imádkozzál....nem tudom, hogy a világvégét segíti e túlélni a Biblia, de hátha...

 

6. Szerintem mindenki menjen el kozmetikushoz! Milyen rossz lenne, ha csúnyán, szőrösen halnánk meg, nem? 

 

7. És elérkeztünk az utolsó tanácsomhoz! Isten 7 nap alatt teremtette a Földet ugye? Hát akkor 7 tanács jár, amikor vége van! Íme az utolsó. De mielőtt leírnám, egy kérdés: neked mi lenne a hét legfőbb teendőd, ha tényleg itt lenne a világvége??? Gondolkozz el, Kedves Olvasó! Megvan? Na akkor az utolsó tanácsom, íme! 

FELEJTSD EL EZT AZ EGÉSZ VILÁGVÉGE BAROMSÁGOT, ÉS ÉLJ!!!!  Nem vetted észre, hogy csak direkt szívatnak minket ilyen " Itt a világvége?" dolgokkal??? Hogy TE félj, hogy pánikolj, ideges legyél....mert úgy, a valóságról elterelődik a figyelmed! Tudod mit? Szard le a világvégét, és tedd meg, mondd ki amit érzel, addig, amíg a te szíved dobog! :)

 

Lájkold a blogot: https://www.facebook.com/vervorosblog/

 

Kokas Bálint

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr5513312277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása