Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2018. március 04. 18:02 - Kokas Bálint

Testről és lélekről- Jöhet az Oscar -díj?

Nem akarom hosszúra ereszteni ezt a cikket, semmi értelme. A lényeg, hogy ma ( vagyis máról holnapra virradóan!)  Oscar-díj átadás. A 90. (!) gálát a Duna Tévé fogja közvetíteni, 0:25 perctől. Nem hiszem, hogy ébren tudok maradni addig (kb. három órás ceremóniára lehet számítani!), de az tuti, hogy reggel hatkor már a híradót fogom lesni! A Testről és lélekről egy zseniális film, nagyon megérdemelné, ha nyerne. A kritikusok szerint azonban az idegen nyelvű filmek kategóriában, idén ( is) nagyon erős a mezőny. Szánom-bánom, de nem volt érkezésem megnézni a vetélytársakat. De pótolni fogom! 

testrol_kep-1400x732.jpg

Enyedi Ildikó filmje egyébként immár egy éve van moziműsoron, ami nagyon szép eredmény. Főleg művészmozik éltetik, de a sikerek láttán ( számtalan nemzetközi díjat besepert már, rengeteg külföldi mozi vetíti) a multik is újra műsorra tűzték. Eddig csaknem 130 ezren nézték meg, ami nagy szó, hiszen egy művészfilmről beszélünk, amik alig-alig szokták megugrani a 50 ezres nézettséget. 

Szóval kezdődhetünk izgulni, hogy a Saul fia és a Mindenki után, vajon idén is tarolni fogunk e a Testről és lélekről című remekművel? 

Holnap jövök az eredményekkel! :) 

Itt van belőle egy kis ízelítő, ha esetleg valaki még nem ismerné:  

 

 

Kép forrása: 

https://nullahategy.hu/bekerult-testrol-es-lelekrol-az-oscar-dij-jeloltjei-koze/#iLightbox[gallery242728]/0

Kokas Bálint

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr7313715020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása