Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.

2018. május 27. 20:16 - Kokas Bálint

KönyvMÁNIA 1. rész: Fiona Cummins: Eljön

Nagyon régóta tervezek egy ilyen könyvajánlós sorozatot a blogra! Egyrészt, mert fontosnak tartom azt, hogy az emberek olvassanak (ne csak facen az üzenőfalat!), másrészt mert rengeteg nagyon jó könyv van, harmadrészt: könyvmániás vagyok, és ezeket a regényeket egyszerűen MUSZÁJ ELOLVASNOTOK NEKTEK IS! De tényleg! 

Nem szeretnék sokat mellé beszélni, ezt a cikksorozat inkább csak amolyan figyelemfelkeltésnek szánom! Fontos: spoilermentes szeretnék maradni, mert ha lelövőm a poént, egyértelmű, hogy még a regény közelébe se mentek! :) 

 

Fiona Cummins: Eljön

 

4153224_5.jpg

Itt olvashattok a regényről: https://www.libri.hu/konyv/fiona_cummins.eljon.html

Három nap alatt végeztem ki, és röviden tömören: iszonyatosan jó könyv ez! Rejtélyes módon több gyerek tűnik el, a nyomozók értetlenül állnak az ügy előtt. Van, aki gyanakszik ugyan, de semmi bizonyítéka nincs a tettesre. Az eltűnésekben egyvalami azonban közös:  mindegyik elveszett személynek van némi problémája...a csontjával! A történet több szálon fut. Betekintést nyerünk az eltűntek szeretteinek magánéletébe is: van, aki éppen a házasságát próbálja megmenteni, van, aki elveszti az állását, és van, aki nem tud kitörni a múlt fogságából. Tudom, hogy soraim nagyon közhelyesek, de maga a történet abszolút nem az. Lebilincselő, magával ragadó, és bizony kegyetlenül durva. Gyomor kell hozzá. Aki szereti a pszichológiai regényeket, és rajongott a kannibál Hannibálért, annak ez kötelező darab! 

A regénynek lesz folytatása, de arról egyenlőre nincsenek információim,  hogy mikor érkezik! 

Olvassátok el: 10/10

 

Kép forrása: https://www.libri.hu/konyv/fiona_cummins.eljon.html

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eleg007.blog.hu/api/trackback/id/tr814006700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Vérvörös. Feltűnő. Provokatív. Elgondolkodtató.
süti beállítások módosítása